e
Banner

Etiketler: türk lojistik sektörü



Lojistik devleri bugün İstanbul'da bir araya geliyor



Ekonomik büyüklüğü, çevre ekonomiler üzerindeki etkisi ve gücü, hızlı gelişme potansiyeli ve coğrafi konumuyla geleceğin küresel lojistik üs adayı olan Türkiye, 10-12 trilyon dolarlık büyüklüğe sahip küresel lojistik pazarındaki payını arttırmayı hedefliyor.

 




Otomotiv devleri Türk lojistik şirketlerine güveniyor



Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Geely ve Amerika’nın lider lastik markası Cooper Tire’nin Türkiye temsilciliğini yürüten Anadolu Araçlar, Türk lojistik şirketlerine güveniyor.





Pandeminin yıldızı lojistik sektörü ve çalışanları oldu



Pandemi sürecinde lojistik sektörünün tüm bileşenleriyle olağanüstü bir başarıya imza attığını belirten DEİK Lojistik Konseyi Başkanı ve FIATA Kıdemli Başkan Yardımcısı Turgut Erkeskin, “Bu dönemde sektörümüzün dünyada olduğu gibi, Türkiye için de hayati önemde olduğunu gördük. Önümüzdeki 10 yıl içinde ülkemizin en büyük hizmet ihracatçısı sektörü olacak lojistik sektörüne sahip çıkmalı, gelişmesine, büyümesine, kendisini yenilemesine imkan verecek destek ve piyasa koşullarını yaratmalıyız" diye konuştu. Lojistik sektörünün güncel konularıyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Erkeskin, yaklaşan UTİKAD seçimlerini de değerlendirdi.